Pardon Our Dust!

Are you curious about the construction project on the north side of the Library building? We are adding a roofed awning over our outdoor stairwell that leads to the Library parking lot. This awning will improve the safety of the stairwell for Library staff and volunteers by covering the entire stairwell (not just the landing) and adding lighting. It will also redirect water away from the building to prevent water intrusion.

The awning construction began on Tuesday, 8/31 and is expected to last 4-8 weeks (weather impacts outdoor work conditions). Four parking spaces nearest the stairwell in the Library parking lot are blocked off for the construction staging area. We apologize for this inconvenience. Please know that if you need to access Library wifi from the parking lot, our wifi signal extends to all areas of the lot. Thank you for your patience and understanding.

Attachments
Other Materials: